The King Singers

 

The King Singers.

Het AMK heeft de song “Michelle” van de Beatles in hun repertoire. Waaraan momenteel hard wordt gestudeerd. Maar het AMK is werkelijk niet het enige koor die Beatles songs ter gehore brengt. Hoe het ook anders kan laten “The King Singers” ons horen. Volledig a capella. Ik stel ze even aan u voor:

David Hurley (countertenor); Timothy Wayne-Wright (countertenor);Paul Phoenix (tenor); Philip Lawson (baritone); Christopher Gabbitas (baritone); Jonathan Howard (bass)

Ze blijken ergens wereldberoemd te zijn, hebben een volgestouwde agenda en treden overal in de wereld op. Concerten, cd-opnamen sessies, en educatie-werk all around the world. Ze blijken een groot en wijd publiek te kunnen vermaken. Ze zingen liederen van Gesualdo en György Ligeti tot en met Michael Bublé. Uitdagend gepresenteerd met smetteloze stemmen die ze geraffineerd samen weten te voegen tot een heerlijke sound. Perfecte intonatie met wonderbaarlijke ritmes. Dit alles voeren ze op in de mooiste concertzalen van de wereld. En ook nog te zien op het prestisieuze Schleswig Holstein Muziek Festival in July 2011. Waar gaat u op vakantie naar toe?

Luister naar hun uitvoering van the Beatle song: “Blackbird”  Zeer de moeite waard

 

Meer weten van de groep kijk op  hun site: http://www.kingssingers.com/

 

++

++

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.