Oud papier actie

OP-roggelsnieuws.nlDe mannen van de Oud Papier Actie, kortweg OPA, beginnen het nieuwe zangseizoen met een oproep. Iedereen kan op dinsdagen tussen 9 uur ’s morgen en half 9 uur avonds het oud papier kwijt tegen de buitengevel van de De Bron aan het Vogelplein 1 in Amersfoort.

Heeft u meer dan u kunt vervoeren? Meld het dan aan het OPA-team via info@amersfoortsmannenkoor.nl en de mannen komen het papier bij u afhalen. Ze zorgen dan voor een gepaste afvoer naar een bedrijf dat het oude papier voor hergebruik inzet. U helpt het koor ermee en het milieu.

Vanaf dinsdag 15 augustus repeteert het Amersfoorts Mannenkoor AMK weer wekelijks tussen 20 en 22 uur in De Bron. Dirigent Paul Michel Tijssen brengt het koor met humor en ambitie op hoger niveau. Belangstellenden zijn welkom om vrijblijvend een repetitie bij te wonen.

Met vragen kunt u terecht op info@amersfoortsmannenkoor.nl, of u belt 033-461 8186 of 033-472 2204.

Speak Your Mind