Koorscholing

Bij het Amersfoorts Mannenkoor geldt: Zingende mannen zijn Gelukkige mannen. Maar van alleen gelukkig zijn wordt ons zang niveau niet hoger. Wij adviseren onze leden, om deel te nemen aan één van de cursussen, die Scholen in de Kunst biedt.

Onder leiding van docent Reinier Bavinck worden verschillende cursussen aangeboden.

Veel van onze leden hebben de cursus “Zingen doe je samen” gevolgd. 10 lessen op maandagavond van anderhalf uur in Scholen in de Kunst aan het Eemplein. Basisvaardigheden zoals houding en ademtechniek komen uitgebreid aan bod. Ook is er aandacht voor zingen ‘van het blad’ en dus voor notenschrift.

Er zijn hierop twee vervolg cursussen : Basis Koor (niveau 1 en 2).

Deze cursussen zijn op de woensdag avond eveneens bij Scholen in de Kunst aan het Eemplein.

Voor meer informatie zie : www.scholenindekunst.nl.

Voor leden van het Amersfoorts Mannenkoor worden de kosten van deze opleidingen voor de helft vergoed.

Voor meer  informatie bij het Amersfoorts Mannenkoor : stuur een email naar info@amersfoortsmannenkoor.nl